Maukka ja Väykkä Kalevan Navetassa

HUOM! Sunnuntain 25.10.2020 Maukka ja Väykkä -esitykset on peruttu sairastapauksen johdosta. Lippunsa jo lunastaneet saavat rahansa takaisin Netticketin kautta. Pahoittelemme tilannetta.

Maukka ja Väykkä -esitys Kalevan Navetassa sunnuntaina 13.9 ja 25.10. klo 15:00 ja klo 17:00!

Kissan ja koiran välisestä ystävyydestä kertova kujeileva esitys on täynnä leikkiä, suuria tunteita ja kiehtovia lauluja. Haaveileva ja taiteellinen Maukka, sekä käytännöllinen ja työteliäs Väykkä seikkailevat jalkapalloilun, suurten laulukilpailujen ja tanttimetsän merkeissä.

Arki ei todellakaan suju aina sopuisasti, koska kissa ja koira ovat kovin erilaisia. Vastakohdat kuitenkin täydentävät toisiaan ja lopulta he onnistuvat löytämään yhteisen sävelen. Menoa mukana säestämässä ovat myös naapuruston Kana von Got ja Ankka Kvakström. Tarina on dramatisoitu Timo Parvelan samannimisen kirjasarjan pohjalta.

Liput: 15/17 € netticket.fi

Esityksen kesto noin 45 minuuttia. Esitys on suunnattu 3-7 -vuotiaille lapsille. Turvallisuuden takaamiseksi Hugo-salin istumapaikkamäärää on rajattu. Ethän saavu esitykseen jos sinulla on lieviäkään hengitystieinfektion oireita.

Esiintyjät: Eeva Kurssi, Laura Kivimäki, Sami Silén
Musiikin sävellys: Sami Silén ja Virpi Aho
Dramatisointi ja ohjaus: Tero Heinämäki
Lavastuksen suunnittelu: Tero Heinämäki ja Niina Hallila
Lavastuksen toteutus, puvustus ja tarpeisto: Niina Hallila
Tuotanto: Aili Viitanen / kulttuuriyhdistys KoHo ry

Esityspaikka: Hugo-sali / Kalevan Navetta / 2. krs / Nyykoolinkatu 25 Seinäjoki

Kulttuuriyhdistys KoHo on perustettu vuonna 2014 kehittämään paikallisten kulttuurialan ammattilaisten työllisyyttä ja yhteistyötä. Tekemisen pääpaino on paikallisissa aiheissa. Edellisiä produktioita ovat muun muassa musiikkikomedia Parisuhteen patolokiaa, draamakävely Alvarin askelissa, ja lastennäytelmä Joku aivan MUU!. Kulttuuriyhdistys KoHo järjesti yhteistyössä paikallisten taiteilijoiden kanssa Törnävän Kulttuurikuu -kesätapahtuman Törnävän sairaala-alueella vuosina 2016-17.

Laitakaupungin orkesteri on Seinäjoella toimiva rytmimusiikin ammattilaisorkesteri. Vuodesta 2011 toiminut yhtye operoi monipuolisesti eri rytmimusiikin tyylien parissa niin erilaisten konserttiproduktioiden, tanssin kuin teatterinkin kentällä.

Lisätiedot:

Aili Viitanen, tuottaja
045 7834 8665
www.kulttuurikoho.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *