Joku aivan MUU!

Joku aivan MUU! on Mervi Heikkilän runoihin pohjautuva musiikkipainotteinen lastennäytelmä, joka sai ensi-iltansa 10.7.2016 Törnävän Kulttuurikuu -tapahtuman yhteydessä. Esitys nähtiin myös Seinäjoen kaupunginteatterin kesäteatterissa, Paviljongissa, heinäkuussa 2018.

Tarinassa lapset ovat ryhtyneet maitolakkoon, minkä vuoksi lehmät ovat tarpeettomia ja niiden on keksittävä itselleen muuta tekemistä. Lehmät kokeilevat tanssimista sekä pizzerian ja jäätelöbaarin pitämistä kunnes keksivät lähteä kuuhun, sillä kuu on tehty juustosta ja siellä toimii iso juustotehdas. Huvittavien tapahtumien kautta tarina saa onnellisen päätöksen.

Käsikirjoitus: Laura Kivimäki

Ohjaus, sävellys ja lavastus: Tero Heinämäki

Rooleissa: Laura Kivimäki, Heidi Ylinen, Tero Heinämäki ja Eeva Kurssi

Esityksen musiikista on tehty äänitallenne, jota on mahdollista ostaa Tero Heinämäeltä: theinamaki70@gmail.com tai 044 222 0417.