Tuolta se Tuloo!

Tuolta se Tuloo! -produktiossa kerätään rautatieaiheisia tarinoita ja muistoja uutta musiikkinäytelmää varten. Musiikkinäytelmä tulee kertomaan Seinäjoen historiasta ja rautateiden vaikutuksesta kaupungin kehitykseen sodan jälkeisten vuosikymmenten jälkeen.

Syksyllä 2020 rautatieaiheisia tarinoita kerätään Seinäjoen Seudun Kehittämisrahasto Liiveri ry:n tukemana. Teatteriohjaaja Tero Heinämäki ja kulttuurituottaja Aili Viitanen keräävät tarinoita Seinäjoen, Ilmajoen ja Jalasjärven alueilta.

Ensimmäinen avoin yleisötapahtuma järjestetään Armas-festivaalien yhteydessä Seinäjoen pääkirjaston Jaaksi-salissa torstaina 8.10.2020 klo 13:00-14:30. Tule rohkeasti paikalle kertomaan oma juniin liittyvä muistosi! Tilaisuudessa myös musisointia.

Tarinoita voi halutessaan lähettää myös alla olevan lomakkeen kautta tai KoHon sähköpostiin kulttuurikoho@gmail.com.