Duo Ohoiva

Tarinoita katoavasta maailmasta

Vuonna 2015 perustettu Duo Ohoiva, eli teatteriohjaaja Tero Heinämäki ja geronomi Jenni Lalli tekevät kulttuurista vanhustyötä kiertämällä hoitolaitoksia musiikkiesitysten merkeissä. Duo soittaa hoitolaitoksissa vanhoja tuttuja lauluja ja kerää samalla tarinoita, joista se tekee uusia lauluja yhdessä asukkaiden kanssa.

Kuva: Katariina Vestergård

Duo Ohoiva sai Suomen Kulttuurirahaston Taidetta hoitolaitoksiin -apurahan Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueella tehtävään musiikkityöhön vuosille 2019 ja 2020. Tänä aikana syntyneet laulut on nyt koottu 10.7.2021 julkaistulle folk-henkiselle Kohtaloita-EP:lle.

Duo Ohoiva kokee sydämen asiakseen kerätä talteen tavallisten ihmisten tarinoita, jotka ovat vaarassa kadota. Levyn tarinat avaavat huikeita ja koskettavia maisemia, joihin lauluissa ei useinkaan törmää. Onko kukaan aikaisemmin esimerkiksi tehnyt tai kuullut laulua tuoteturvallisuus- ja elintarviketarkastajan työstä? Tämän ja kuusi muuta kitaran ja kaksiäänisen laulun siivittämää tarinaa katoamassa olevasta maailmasta kuulet Duo Ohoivan Kohtaloita-EP:llä.

Kohtaloita-EP:n voit kuunnella Spotifysta tai tilata sen itsellesi sähköpostilla duo.ohoiva@gmail.com. Levyn hinta 12 €, sis. postituskulut.

Kuva: Katariina Vestergård

Seuraa Duo Ohoivan liikkeitä Instagramissa ja Facebookissa.

Riviväli

Duo Ohoivan voi tilata keikalle ottamalla yhteyttä:

Tero Heinämäki

theinamaki70@gmail.com

puh. 044 222 0417

Riviväli

MEDIALLE

Riviväli

Haastattelupyynnöt:

Tero Heinämäki

theinamaki70@gmail.com

puh. 044 222 0417

Riviväli

Duo Ohoivan promokuvat on ottanut Katariina Vestergård. Kuvia voit ladata täältä.

Kuva: Katariina Vestergård