Törnävän kulttuurikuu

Törnävän kulttuurikuu -tapahtuma täytti Törnävän sairaala-alueen monipuolisella ohjelmalla kahtena kesänä 2016 ja 2017. Tapahtuma piti sisällään konsertteja, lastenteatteria, taidenäyttelyitä, opastettuja kierroksia, liikuntahetkiä lapsille, ohjelmallisia piknikkejä aikuisille, hartauksia ja hiljentymistä, erilaisia työpajoja sekä nuoriso- ja kulttuuribussin.

KoHon tuotannoista tapahtumassa nähtiin Joku aivan MUU! -lastenteatterinäytös vuonna 2016 sekä Piirin lasten tarinoista kertova Valtakiven arvoitus -näytelmä vuonna 2017.

Kulttuurikuuta järjestivät kulttuuriyhdistys KoHon kanssa yhteistyössä Kulttuurikollektiivi Silta, Seinäjoen kulttuuripalvelut, sairaanhoitopiiri sekä useat eri yhdistykset ja yksityishenkilöt. Tapahtuma keräsi yli 5000 kävijää kahden kesän aikana.