Alvarin Askelissa

Alvarin askelissa -draamakierros johdattaa yleisön aikamatkalle ympäri Aalto-keskusta mielenkiintoisella ja mieleenpainuvalla tavalla. Kahden vikkelästi roolejaan vaihtavan näyttelijän voimin tutustutaan keskeisimpiin Aalto-kohteisiin sekä vastaperustetun Seinäjoen kaupungin että Alvar Aallon henkilöhistoriaan.

Eri aikatasoissa liitävä seikkailu vie katsojan ensin vuoteen 1960. Lakeuden risti on juuri valmistumassa,  ja vastaperustetussa kaupungissa käydään kuumaa keskustelua Alvar Aallon kaupunkisuunnitelmasta. Tulisiko työ antaa Alvar Aallolle laisinkaan?

Matkalla kohdataan monta kirjavaa paikallista henkilöä, joilla kaikilla on vahvat mielipiteensä Aallon arkkitehtuurista. Alvarin usko joutuu koetukselle. Tällöin hänet napataan Italiaan häämatkalle Aino Aallon kanssa vuoteen 1924. Italian arkkitehtuuri oli Alvar Aallon pohjaton inspiraation lähde.

Käsikirjoitus: Juulia Soidinaho, Tero Heinämäki

Näyttämöllä: Juulia Soidinaho ja Ville Orttenvuori

Ohjaus: Tero Heinämäki

Esitykset Seinäjoen 2- ja 5-luokkalaisille vuonna 2015.

Esitys on tilattavissa:

Tero Heinämäki

theinamaki70@gmail.com

044 222 0417