Parisuhteen patologiaa

Arto Juurakon rakkausrunoihin perustuva ja Laura Kivimäen kirjoittama murteellinen musiikkikomedia Parisuhteen patolokiaa oli lokakuussa 2014 ja tammikuussa 2015 sekä yleisö- että arvostelumenestys Seinäjoella. Kiitosta tuli paljon myös esityksen poikkitaiteellisuudesta. Esitys oli alun perin suunniteltu ravintolamiljööseen sopivaksi, mutta sai loputa kodin Seinäjoen Taidehallista. Ensimmäisen esitysjakson aikana esityksen näki siellä Määränpäänä Seinäjoki -näyttelyn yhteydessä noin 500 katsojaa. Tammikuussa esitys sai uudet raamit kun 10.1 avautui Olli Kiviluodon Maalauksia ja muita teoksia, sekä Gunvor Sarelin-Sjöblomin The way we are -näyttelyt.

Esityksen on ohjannut Tero Heinämäki, joka ohjasi taiteellisen lopputyönsä Satunnainen mies Tampereen Teatteriin 1997. Musiikin on säveltänyt seinäjokinen blues-muusikko Miikka Kivimäki. Esityksessä vierailee Seinäjoelta kotoisin oleva näyttelijä Natalil Lintala, joka on ollut kiinnityksellä myös Tampereen Teatterissa. Miehen roolissa esiintyy Ville Orttenvuori, joka on myös tuttu Tampereella.